Vantage Point

Winner of Space Awards 2019
This design incorporated zoning, to provide a more flexible and supportive working environment. In the words of the customer it “captured the requirements of our design brief perfectly and created a really innovative space for us, which we are all excited to be part of”. The project included; bespoke seating pods, screens, high level desk areas and acoustic pods. A cafe was established in the centre, creating both a hub and impressive gateway to the amphitheatre.

Sector

Commercial & Professional Services

Type

Consultancy, Interior design, Refurbishment

Location

Exeter, Devon

Interior design and Fit out for work environments

If you would like help with your next project get in touch via our contact page.

Our team of experienced consultants are always on hand to answer any questions you may have.