Stonebarn

With vaulted ceilings and exposed beams, Stone Barn was a building that oozed charm. The design therefore needed to be sympathetic, whilst creating an office environment that was functional and appealing. The company required workspaces that were versatile and could accommodate several styles of working. This was met by creating workspace zones and moving to a layout with greater adaptability. To maintain agrestic quality, a palette of rustic wood was infused with tones taken from the surrounding countryside and local landmark images.

Sector

Commercial & Professional Services

Type

Consultancy, Interior design, Refurbishment

Location

North Devon

Interior design and Fit out for the Commercial sector

If you would like help with your next project get in touch via our contact page.

Our team of experienced consultants are always on hand to answer any questions you may have.