Lovells

The goal of this project was to create a flexible and collaborative work environment. This involved creating different zones for; group meetings, individual work stations, breakout sessions and private telephone conversations. A mix of neutral-coloured flooring was used to blend the different work environments, while maintaining an open-plan layout. A level of separation was included, to support different working styles without disrupting flow. The layout incorporated several meeting spaces for; informal meetups, four person meetings and larger conferences. It also featured sound-proof pods.

Sector

Commercial & Professional Services

Type

Consultancy, Interior design

Location

Exeter, Devon

Interior design and Fit out for the Commercial sector

If you would like help with your next project get in touch via our contact page.

Our team of experienced consultants are always on hand to answer any questions you may have.