Exeter University Guild

Spanning several floors, this design delivered different propositions at each level. The ground floor, opening straight off the corridor, was sectioned to create a multi-activity space for hire and guild events. With the addition of movable white boards, it catered to both group and individual study. The first floor was divided into several office spaces and consultation rooms, with the remaining floor space reserved for student use. The scheme infused colour, to complement the Guild’s abstract graphics and keep it fun and fresh.

Sector

Education & Care

Type

Consultancy, Interior design, Refurbishment

Location

Exeter, Devon

Interior design and Fit out for the Education sector

If you would like help with your next project get in touch via our contact page.

Our team of experienced consultants are always on hand to answer any questions you may have.